Bokréta Management
Budapest, IX. Bokréta u. 11-13.
061-291-0831, 061-291-08-32
2009. február

Új értékesítő kolléga a Bokréta Lakáscentrumban

Ez év elejétől új értékesítő kollégával, Melegdi Péterrel bővült értékesítési csapatunk. Az új munkatárs Rigó Péter helyét vette át, ő viszi tovább a folyamatban lévő ügyeket, és veszi át Rigó Péter korábbi Vevőit, Érdeklődőit.

Elérhetőségei a következők:
Tel: 06 30 269-5567
E-mail: m.peter@bokreta.hu

Keressék Őt bizalommal!

www.bokreta.hu


Ingatlanértékesítőket keresünk!

A Bokréta Lakáscentrum további ingatlanértékesítőket keres új építésű és használt lakások értékesítéséhez.
Az új lakások építése mellett 2009-ben elindítjuk új szolgáltatásunkat, a használt és újszerű ingatlanok közvetítését, és ehhez egy új értékesítő csapat felállítását tervezzük.
Leendő munkatársainknak hosszú távú karrierlehetőséget és partneri munkalégkört kínálunk Ausztria legnagyobb ingatlanalapjának leányvállalataként.
Bővebb információért látogasson el honlapunkra!

www.bokreta.hu


Használt lakások a Bokréta Lakáscentrumban

2009-ben új profillal bővítettük a Bokréta Lakáscentrum tevékenységét, bővítve ezzel kínálatunkat. Az év elejétől használt lakások értékesítésével, közvetítésével is foglalkozunk. Keresse folyamatosan bővülő kínálatunkat honlapunkon a www.bokreta.hu-n! Vagy hívja értékesítőinket a 219-0831-es telefonszámon!

www.bokreta.hu


Épülhet a CET

Európai szintű kultúrközponttal gazdagodik a kerület
A Ferencvárosi Önkormányzat Építésügyi Hatósági Csoportja január 9-én kiadta a jogerős építési engedélyt a CET-Budapest terveire, így épülhet a múltat és a jövőt, ám egyben a kultúra és az üzlet világát is összekötő, hatalmas beruházás a Közraktárak helyén.
A multifunkcionális épület egyik legfontosabb feladata, hogy méltóképpen segítse a város lakosait, hogy ismét birtokba vehessék a Duna-partot, és bebizonyítsa, hogy nyugat-európai értékek és elvárások szerint is lehet szórakozni és vásárolni.
Több mint harmincezer négyzetméterén 40-45 üzlet lesz kiadó, amelyek nem a szokványos bevásárlóközpontokra jellemzően fognak működni. Éttermek, kávézók gazdag sora húzódik majd a Duna-parti oldalon, míg könyvesház, galériák, dizájn- és delikáteszüzletek váltják egymást a Közraktár utcai szárnyon.

www.ferencvaros.hu


Programok

Busójárás Mohács (2009. február 19. - 2009. február 24.)
A mohácsi szokások messze földön ismert népszokása, a busójárás idejét a tavaszi napfordulót követő első holdtölte határozza meg. Régen Farsangvasárnap reggelétől Húshagyókedd estéjéig tartott a mulatság. A Farsang utolsó csütörtökjén a gyermekek öltöznek maskarába.
A busójárás a más népek hiedelemvilágában is megtalálható télbúcsúztató, tavaszköszöntő, oltalmazó, termékenységet varázsló ünnepek családjába tartozik. Éppúgy rokonságot mutat a riói és a velencei karnevállal, mint az afrikai népek szokásaival.
A Busójárást 2009-ben február 19. és 24. között rendezi meg a város, a fő látványosságot jelentő farsangvasárnap február 22-ére esik.

Torkos csütörtök Budapest (2009. február 26. )
Kényeztesse ízlelőbimbóit fél áron, Torkos Csütörtök napján!
Mi a teendő?
Helyezze magát kényelembe és válasszon a csatlakozott éttermek listájáról!
Ezután február 26-án már csak fel kell keresni a kiválasztott vendéglátóhelyet és élvezni az értékes perceket, amelyeket a családunkkal, kedvesünkkel vagy barátainkkal eltöltött közös étkezés nyújt.

 


www.bokreta.hu