Új projektek

Több új Bokréta projektet is tervezünk jövő évi, 2009-es átadással:
A Munkácsy úti szintráépítés és tetőtér beépítés a Munkácsy és Szondi utcák sarkán épül a VI. kerületben.
A XX. kerületi Fiume utcai projektben a családosoknak kívánunk kedvezni. 94-136 négyzetméteres 2 illetve 3 szintes sorházainkban mindenki megtalálja a számára kedvezőt. Mindegyik sorházi lakáshoz tartozik kertrész, gépkocsi beálló. A lakások megvásárolhatók szerkezetkészen illetve kulcsrakészen is.
Az Andrássy út 14. szám alatti projekt a Kreische Palota egy egyedülálló, exkluzív tetőtér ráépítés lesz a világhírű budapesti sugárút elején, az Opera mellett közel a Deák térhez.
Mindhárom projektben nagy választékban vannak még lakások, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb elhelyezkedésű és adottságú otthont. Ha új projektjeink felkeltették figyelmét kérjük, keresse értékesítőinket a 218-0931-es telefonszámon vagy tekintse meg kínálatunkat a www.bokreta.hu honlapon!

www.bokreta.hu


Használt ingatlanok a Bokrétánál

Október elsejétől közkívánatra már eladó illetve kiadó használtlakásokat, - üzlethelyiségeket is talál a Bokréta Lakáscentrum kínálatában. Aktuális kínálatunkat megtekintheti a www.bokreta.hu / Használtlakások menüpont alatt. De ha Ön éppen eladni vagy kiadni szeretné lakását, irodáját, parkolóhelyét, mi ebben is szívesen segítünk! Keresse értékesítőinket a 219 08 31-es telefonszámon vagy személyesen irodánkban a IX. kerület Bokréta utca 11-13. szám alatt!

www.bokreta.hu


Budapesti Lakásvásár

Nagy sikerrel zárult az idei, 13. Lakásvásár is. A több mint százhetven kiállító standján mindenki megtalálhatta a számára megfelelő lakást. Nagy érdeklődés övezte az új Bokréta projekteket is és több foglalás is született azóta. Várunk minden kedves érdeklődőt a következő Lakásvásáron is a Syma csarnokban, ami tavasszal kerül megrendezésre.

www.bokreta.hu


Viola utcai átadás

Elkezdődött a Viola utcai Bokréta Ház lakásainak műszaki átadása szeptember 30-tól. A leendő lakók sorra vehetik át lakásaikat, előre egyezetett időpontban. Ha az átadással kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük, keresse Gelencsér Alidát az a.gelencser@bokreta.hu e-mailcímen! Néhány szabad, azonnal költözhető lakás még leköthető ebben a házban. Keresse kínálatunkat a www.bokreta.hu honlapon vagy hívja értékesítőinket.

www.bokreta.hu


www.bokreta.hu