Lakásvásár

Már csak néhány hét, és szeptember 26-án 14 órakor megnyílik a 13. Budapesti Lakásvásár. A helyszín hagyományosan a Syma Sport- és Rendezvényközpont legnagyobb csarnoka.
Helyszín: A 13. Budapesti Lakásvásár helyszíne, a Syma Sport- és Rendezvényközpont gyalogosan a kettes metróval (Stadionok állomás), a 75-ös és 77-es trolibuszokkal, az 1-es villamossal, a 99-es autóbusszal, illetve a buszpályaudvarról az Ifjúság útja, illetve a Dózsa György út felől közelíthető meg.
A kiállítás teljes időtartama alatt ingyenes parkolási lehetőség a Papp László Budapest Sportaréna fedett mélygarázsában áll rendelkezésre, amelynek költségét a Lakásvásár Kft. állja. (Behajtás az Ifjúság útja felől.)
Nyitva tartás: Péntek 14.00-18.00, szombat-vasárnap: 10.00-18.00
Jegyek: A Lakásvásár kiállítás belépőjegyének ára 800 Ft
Gyerekkedvezmény: 18 év alattiaknak a belépés ingyenes!
Ingyenes szolgáltatások: Jogi tanácsadás, Gyermeksziget játszótér, Internet Cafe
Keresse a Bokréta Házakat az A 29-es standon!


Pasaréti úti házátadás

Elkészült a 14. Bokréta Ház is. Szeptember elsején határidőre adtuk át a leendő lakóknak, tulajdonosoknak várva várt lakásaikat. A legújabb, átadott 17 lakásos budai társasházunk a Pasaréti tér szomszédságában, kiemelt zöldövezetben fekszik, ahonnan busszal vagy kocsival percek alatt elérhető a Moszkva tér.
2-3 szobás villalakásaink kiemelt minőségben, igényes burkolatokkal és felszereltséggel készültek, ahol a magas kényelmi és műszaki elvárások együttesen érvényesülnek.
A Rózsaliget Villalakások a Budai Tájvédelmi Körzet közelsége miatt nagyon jó kiindulópont a hétvégi programokhoz, de a zöldövezeti fekvés ellenére kiváló infrastruktúrával rendelkezik: a közelben több bevásárlási lehetőség található, de átszállás nélkül a pesti belváros is könnyen elérhető.
Az itt lakók gépkocsijának biztonságos elhelyezéséről az épület pinceszintjén található teremgarázsunk gondoskodik, de a buszmegálló is csupán 50 méterre található a ház bejáratától.
Érezze magát otthon a Rózsadomb lábánál épülő Rózsaliget villaparkban! Azonnal költözhető, szabad lakások leköthetőek még 50-82 négyzetméteresig. Keresse kínálatunkat a www.bokreta.hu honlapon.

www.bokreta.hu


Viola utcai házátadás

Nagy örömünkre egy másik Bokréta Ház is átadásra kerül idén ősszel. Október elsején több mint 80 elkészült lakást adunk át határidőre leendő lakóinak. A Viola utcai új, 85 lakásos Bokréta Házat leginkább a fiatalok, a kisgyermekes családok, és az egyetemisták figyelmébe ajánljuk a jó közlekedés, a közeli parkok és az egyetemek, iskolák közelsége miatt. A projekt részeként kialakítunk egy belső parkot is, amely a lakók nyugalmát és kikapcsolódását szolgálja.
Néhány szabad lakás leköthető még ebben a projektben is.
Keresse kínálatunkat a www.bokreta.hu honlapon vagy hívja értékesítőinket a 219 08 31-es telefonszámon.

www.bokreta.hu


MOL Jazz Fesztivál Budapest 2008. szeptember 17-21.

A 2008-ban hatodik évébe lépő, szeptember közepén zajló MOL Jazz Fesztivál Budapest idén is a legjelentősebb fővárosi jazzeseményként várja látogatóit Ferencvárosban. Az eseménysorozat legfontosabb helyszíne a Közraktárnál lévő nagysátor és a Nehru-partnál horgonyzó jazzhajó, a nyitó- és a zárókoncert pedig a Művészetek Palotájában zajlik. A fesztivál hangulatát idén is nagyban meghatározza majd, hogy a Ráday utcai kávéházak (Fotocella; Jaffa; Paris, Texas; iF; Fecske), valamint a Pinceszínház, a Sanyi és Aranka Színház és a Hotel Ibis ingyenes koncertekkel várják a fesztivál késő este is zenére vágyó vendégeit.


Veszélyes hulladékok összegyűjtése Ferencvárosban

A Ferencvárosi Önkormányzat Környezetvédelmi, Közterületi és Közbiztonsági Bizottsága díjmentes veszélyes hulladékgyűjtési akciót hirdet 2008. szeptember 13. szombaton 9.00 -14.00 óra között.
Helyszínek:
Napfény utcában (az ABC előtt)
Bakáts téren (az Önkormányzat épülete előtt)
Lenhossék utcai parkban (a Park Márton utcai oldalán)


www.bokreta.hu