Horizont Lakásbörze

Nagy sikerrel zárult a júliusi, 4. Lakásbörze. A Bokréta Házak standján jó pár érdeklődő megfordult és több lakásfoglalás is született azóta. "Kellemes meglepetés volt a kiállítóknak a IV. Horizont Lakás Börze. Visszaesés és több évig tartó stagnálás után ismét élénkülni látszik az ingatlanpiac. Nemcsak az új építésű, hanem a használt ingatlant keresők is nagy számban érdeklődtek a Millenárison parkban tartott kiállításon." - nyilatkozta Kövesdi Marcell, a kiállítás szervezője.


Lakásvásár 2008. szeptember 26-28.

Idén ősszel ismét megrendezésre kerül a Budapesti, immár 13. Budapesti Lakásvásár. Ez egy olyan hely, ahol időt és pénzt megtakarítva, kényelmesen, személyes kapcsolatot teremtve találhatja meg leendő otthonát.
A látogatók mind szélesebb kört ismerhetnek meg az új és használt lakások piacának aktuális kínálatából. Jelenleg a budapesti vásárokon mintegy 100 ezer fővárosi, agglomerációs, vidéki és külföldi lakásról kaphatnak első kézből információkat az érdeklődők. Tervezett és már megépült lakások, alaprajzok, elhelyezkedés, fizetési ütemezés, garanciák - a legfontosabb kérdések, amelyeket egy helyen tehetnek fel a kiállító cégek felkészült munkatársainak.
Keresse a Bokréta Házak standját szeptember 26-28. kötött a Syma csarnokban a 13. Budapesti Lakásvásáron is!


Új kolléga

Új kollégával bővült a Bokréta Házak csapata. Sohár Andreát ezentúl pénzügyi kérdésekben kereshetik a 107-es melléken.

www.bokreta.hu


Nyári nyereményjáték!

Nagy sikerrel és több száz kitöltött kérdőívvel zárult a Bokréta Házak nyári nyereményjátéka. A Fiume utcai projekt honlapján lévő kérdőívet kitöltők közül az alábbi értékes családi ajándékokat sorsoltuk ki:
családi állatkerti belépők
családi vidámparki belépők
családi mozi belépők
családi belépők a Campona Tropicariumban
A nyertesek: Verébné Hrotkó Judit, Koós Adrienne, Kurucz Erika és Kökény Szabolcs.
Gratulálunk!


Lakásvásárlók kézikönyve

Ebben a hónapban ismét kisoroltunk 3 szerencsét a Bokréta Házak honlapján lévő kérdőív kitöltői közül, akik a Lakásvásárlók kézikönyvét nyerték meg. A nyertesek: Kotánczi Zsófia, Tóth Róbert, Tomor Marianna.
Nyereményüket átvehetik a Bokréta Lakáscentrumban (1094 Budapest, Bokréta utca 11-13), de kérésre ki is postázzuk!

www.bokreta.hu


Augusztus 20.

A Szent Istvánra való emlékezésnek ugyan ezeréves hagyománya van, augusztus 20-a, mint nemzeti ünnep azonban mégis rövid múltra tekint vissza. Az államalapítás ünnepe a körmenetből nőtte ki magát a 20. században.
A hivatalos program a zászlófelvonással indul, majd a tisztek felavatásával folytatódik a Kossuth téren, akik már nem ökölbe szorított kézzel, hanem két ujjukat feltartva tesznek esküt. A felavatott tisztek elvonulnak az országzászlók, köztük az 1956-os forradalom lobogója előtt. Nem hiányozhat a hang- és fényeffektusokkal kiegészített tűzijáték, a vízi- és légi parádé valamint a nyolcvanas évek közepén megszületett mesterségek ünnepe a budai várban. A körmenet a Bazilikánál zajlik, a szertartásnak immáron kihagyhatatlan eleme a kenyérszentelés.


Mesterségek Ünnepe 2008.08.16-08.20.

A MESTERSÉGEK ÜNNEPÉT 2008-ban immáron huszonkettedik alkalommal rendezik meg a Budai Várban. Ezen a hagyományos kulturális eseményen minden évben a hagyományőrző népművészet legjelesebb képviselői mutatkoznak be a népes közönség előtt. A Budavári Palota körül négy napon át a legkiválóbb magyarországi kézműves mesterek, hagyományőrző tárgyalkotó népművészek működő műhelyekben mutatják be mesterségük fortélyait, melyet a helyszínen felnőttek és gyermekek egyaránt kipróbálhatnak.


www.bokreta.hu