Eladó üzlethelyiségek

Nyári akció a Bokréta Házaknál! Átadott projektjeinkben most 5% kedvezménnyel vásárolhat újépítésű, belvárosi üzlethelyiséget. Az akcióban szereplő házak: Tűzoltó utca, Hajós utca, Diószeghy utca. Bővebb információért keresse értékesítőinket vagy látogasson el honlapunkra a www.bokreta.hu-ra!


Lakásbörze

2008. július 11-12-13. között ismét megrendezésre kerül az ingyenes Horizont Lakásbörze, melynek idén nyáron a Millenáris Park nyújt majd otthont. A kiállítás ideje alatt idén is több mint 100 ezer ingatlant kínálnak a látogatóknak, lehetővé téve a kiállítókkal való közvetlen találkozást. Családi programok mellett internetsarok és gyermekmegőrző várja a látogatókat. Keresse akciós kínálatainkat és vásári kedvezményeinket a 24-es standon!

www.bokreta.hu


Bokréta Fotópályázat 2008 eredményhirdetés


"Otthon a Bokréta Házban" címmel fotópályázatot hirdettünk. A pályázatra szánt fotókat május 31.-ig vártuk. A több tucat beérkezett fotó közül egy Viola utcai lakónk, Kemény Erzsébet képeit találtuk a legjobbnak.
Őt ajándékkönyvvel jutalmazzuk!

A nyertes a "Lakásvásárlók Kézikönyvét" kapja ajándékba!

Gratulálunk!

www.bokreta.hu


Építkezéseink

Mindkét idei átadású Bokréta házunk kivitelezése elérte a 70 %-os készültségi szintet. Folynak a vevői bejárások és tervezett ütemben halad az építkezés.
A Pasaréti úton folynak a belső burkolási munkálatok, hidegpadló, parketta lerakása. A szaniterek is beépítésre kerültek. Hamarosan sorra kerülnek az ajtók.
A homlokzat elkészült, külső munkálatok folynak, tereprendezés, kertépítés.
A Viola utcai lakásokban folyamatban van a szerelvényezés és hidegburkolás, kívül pedig a homlokzati dryvitolás.
Szabad lakások még mindkét projektben leköthetőek.
Átadás 2008 szeptemberében!

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, hívja értékesítőinket:
Weywara Tibor: 06 20 9 545 313
Rigó Péter: 06 30 2 695 567
Rigó Norbert: 06 20 9 126 897
Vagy tekintse meg aktuális kínálatunkat a www.bokreta.hu honlapon!


Megújult az Orczy-kert

Hatalmas változásokon ment keresztül a néhány hónappal ezelőtt még elhanyagolt és leromlott állapotú Orczy-kert. A 300 millió forintos beruházás első, esztétikai megújulást elősegítő ütemében 107 millió forintot költöttek a főváros legnagyobb angolparkjára.
A kétszáz éves emlékpark felújítási munkálatai során a kert eredeti állapotát idéző idilli környezetet alakítottak ki, a hónapokkal ezelőtt még elhanyagolt, néhol romos területből.
Felújították a kertet átszelő sétányokat, új kandelábereket, pihenőpadokat és szemétgyűjtőket helyeztek el a park egész területén. Kitisztították a tavat, helyreállították vízelvezetését, csobogót, szökőkutat helyeztek el rajta. Lebontották és kicserélték a tó körüli rozsdás – és balesetveszélyes – kerítést, megtisztították a partmentét, kitakarították a kis öblöket, levágták a veszélyes faágakat. Újjáépítettek két használhatatlan sportpályát, a régi strandot, de épült uniós szabványoknak megfelelő játszótér is. Jelentősen javult a közbiztonság is: a park területén a most telepített nyolc térfigyelő kamera és éjjel-nappali biztonsági szolgálat vigyázza a rendet.
A nagymértékű változások eredményeként most kisgyermekes családok, sportolni, pihenni vágyó környékbeliek lepték el a megújult területet.
A második ütemben, de még az idén újjáépülnek a tóparti vendéglátóhelyek és az egykor szebb napokat látott kreszpálya is megújul. A várhatóan 2010-ben záruló felújítási program eredményeként, a park rengeteg formában nyújt majd kulturált kikapcsolódási lehetőséget a már most is egyre nagyobb számban kilátogató emberek számára.
Az egyébként állami tulajdonban lévő Orczy-kert megóvása érdekében évtizedek óta nem történt jelentősebb lépés. Érdekesség, hogy most sem a tulajdonos Magyar Állam, hanem a főváros egyik legszerényebb költségvetésű kerülete, a VIII. kerületi önkormányzat finanszírozta a 300 millió forintos beruházást.


XIII. Duna Karnevál Nemzetközi Kulturális Találkozó

A Duna Karnevál Nemzetközi Kulturális Találkozó színpompás eseménysorozata tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre 2008-ban. A tíz napos, főként Budapest központi helyszínein zajló, a tánc és zene számos műfajában megjelenő előadás-sorozat elsősorban a hazai hagyományok művészetének népszerűsítésére törekszik.
A karnevál egy évtizedes hagyományának megfelelően állandó minőségű, művészi értékekben gazdag ám mégis változatos programokat kínál. Jelen lesznek a hazai hivatásos és amatőr néptánc együttesek mellett a fúvósok, a világzene, a kortárs tánc képviselői. A külföldi vendég együttesek között egyaránt megtalálhatók a határon túli magyar hivatásos és hagyományőrző, valamint Európából és a tengerentúlról érkezett társulatok is.
A programsorozat célja a hazai kulturális örökségünk európai szintű népszerűsítése mellet, a kultúrák közötti párbeszéd elősegítése.
Helyszínek: Vörösmarty tér, Margitszigeti Szabadtéri Színpad, Roosevelt tér, Mátyásföld Erzsébetligeti Színház, Békásmegyeri Közösségi Ház, Győr, Budakalász, Üröm.
Kiemelt programok: Külföldi vendégegyüttesek bemutatói, „Egy hazában sokszínűen” – nemzetiségi előadók, gyermek- és ifjúsági tánc karnevál, fúvós-, folkzenekari- és világzenei koncertek, világ-, és kortárs táncművészeti bemutatók, Karneváli Felvonulás a Clark Ádám térről a Lánchídon át a Vörösmarty térre, XIII. Duna Karnevál Gála.
A Duna Karnevál Nemzetközi Kulturális Találkozó napjainkra Budapest fesztiválváros és Európa kulturális életében a nemzeti és nemzetközi hagyományok méltó képviselőjévé vált.
Az elmúlt években a nemzetközi minőségellenőrzési rendszerben, rendezvényünk elnyerte a megtisztelő Europe Top 500 elismerő címet.
A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kívül a többi helyszín ingyenes!
Időpont: június 14-22.


www.bokreta.hu