Azonnal költözhető garzonlakások 10 millió Ft alatt!

Azonnal költözhető, átadott garzonlakások leköthetőek a Diószeghy utca 15. szám alatti Bokréta Házban.
A Diószeghy utcai Bokréta Ház a Józsefváros déli területén található. A társasház a Dugonics utca sarkán áll, közel az Üllői és az Orczy úthoz, de mégis csendes környéken.
A VIII. kerület teljesen újjászületik, a szomszédos utcákban is számtalan új lakóház épül, ahol már a legkorszerűbb építési technológiákat és anyagokat használva a XXI. század követelményeinek megfelelő környezet születik.
A lakóházak mellett a közterületek is megszépülnek. Ennek nyomán a városrész lakossága is megfiatalodik, mivel az új lakásokba elsősorban fiatalok, nagyobbrészt egyetemisták, vagy első lakásukat birtokba vevő párok költöznek, akiknek a belváros és az egyetemek közelsége döntő szempont új otthonuk kiválasztásánál.
Keresse értékesítőinket a 219 08 31-es telefonszámon vagy személyesen a Bokréta u. 11-13. szám alatti Bokréta Lakáscentrumban!

 

www.bokreta.hu


Akciós parkolóhelyek

Jön a nyári hőség és az Ön autója az utcán áll, melegszik? Vásároljon most akciós áron, 5%-os kedvezménnyel vagy részletre fedett parkolóhelyet átadott házaink valamelyikének hűvös mélygarázsában! Az akcióban szereplő házak: Diószeghy utca, Hajós utca, Mester utca, Peterdy utca, Szív 58, 62, Szív utca 59, Tűzoltó utca. Ha felkeltette érdeklődését ajánlatunk hívja értékesítőinket a 219 08 31-es telefonszámon!

 

www.bokreta.hu


Nyári nyereményjáték!

Segítse munkánkat a Fiume utcai projektünk honlapján lévő kérdőívünk kitöltésével!
A kérdőívet kitöltők közül az alábbi értékes családi ajándékokat sorsoljuk ki 2008.06.30.-án.:

  • családi állatkerti belépők
  • családi vidámparki belépők
  • családi belépők a Mogyoródi Aquaparkba
  • családi mozibelépők
  • családi belépők a Campona Tropicariumban
 

www.bokreta.hu


Lakásvásárlók kézikönyve

A www.bokreta.hu honlapunkon lévő kérdőív kitöltői között ebben a hónapban is kisorsoltunk 3 szerencsés nyertest akik a Lakásvásárlók Kézikönyvét nyerték. A nyertesek:

Tölgyesi Erika, Beja Judit, Herendi Tamásné

A könyvet átvehetik a Bokréta Lakáscentrumban, Bp. Bokréta u. 11-13, de kérésre ki is postázzuk. Megvásárolható: 2480 Ft-ért!

 

www.bokreta.hu


Utolsó két lakás eladó!

A terézvárosi Szív utca 59. szám alatti Bokréta Házban most 5% kedvezménnyel eladó az utolsó két lakás! Terézváros gyorsan fejlődő kerülete a városnak, a belváros "kapujának" is nevezhetnénk. Északi sarkában a forgalmas Nyugati pályaudvar található, de ide tartozik a Nagykörút egy része és a Pesti Broadway-ként emlegetett Nagymező utca és környéke is.
Innen már csak néhány lépés az elegáns Andrássy út - amely nemrégiben a Világörökség részévé vált - ahol a platánfák árnyékában neoreneszánsz villák, paloták húzódnak meg és idézik fel az elmúlt századokat.
Keresse kínálatunkat a www.bokreta.hu-n vagy hívja értékesítőinket a
457 07 58-as telefonszámon!

 

www.bokreta.hu


Könyvhét a Ráday utcában, 2008. június 6-8.

Könyvbe öltözik a Ráday utca! - sátrak az utcán, kiadók, kereskedők, újdonságok, ritkaságok, könyv-könyv hátán a Ráday utcában.
A Ráday utca, mint a több évtizedes múltú Ünnepi Könyvhét korábban még újnak számító helyszíne, hatodik alkalommal ad otthont nagyszabású, tematikus könyvvásárnak, sok érdekes kulturális - elsősorban irodalmi - esemény kíséretében.

 

 


www.bokreta.hu