/// Bokréta - Hírlevél ///
 
// október
 
     
   

Új projekt - Mester utca

A IX. kerület Mester utca - Viola utca sarkán megvalósuló beruházásunk keretében egy 136 lakásból, 94 gépkocsi beállóból, összterülettét tekintve 352 nm üzlethelyiségből álló, mind külső mind belső megjelenésében igen impozáns, portaszolgálattal ellátott lakóépület kerül kialakításra.

A lakóépülethez tartozik továbbá egy több mint 500 nm területű parkosított kert is. Ezen új belvárosi rész főutcájának szívében ajánljuk 32-72 nm közötti, nagyrészt erkélyes, teraszos, kifejezetten modern és fiatalos elrendezésű, magas műszaki színvonalú és esztétikai megjelenésű lakásainkat.

Átadás: 2007. január


   

Akció

Amennyiben október 31.-ig 10%-kal lefoglalja lakását a Diószeghy utcában, gépesített konyhabútort adunk ajándékba. Lakások már 35 - 100 nm-ig, 275 300 Ft/nm.-től. Átadás: 2006. június 20-án. Tekintse meg lakáskínálatunkat honlapunkon!

www.bokreta.hu

 

 

 


   

VI. ker. Hajós u. 37.

Új építésű üzlet- és irodahelyiségek eladók az exluzív Hajós utcai társasházunkban!

Egy 72 nm-es, 2 szintes 120 000 Ft/hó törlesztőrészlettel. Alkalmas bármilyen kereskedelmi, szolgáltató tevékenységre (vendéglátóra is). Ára: 340 000 Ft/nm

És egy 335 nm-es, (2 szintes, 263 nm zárt üzlerttér + 250 nm terasz, illetve kert) 550 000 Ft/hó törlesztőrészlettel. Kifejezetten vendéglátó tevékenységre ideális (exluzív étterem, kávézó), de ezen kívül bemutatóteremnek, fitness teremnek, ügyvédi irodának vagy esetleg orvosi központnak is alkalmas. Ára: 335 000 Ft/nm

www.bokreta.hu


   

Tűzoltó utca

Tetőteraszos, egyedi kialakítású lakások azonnali költözéssel a Tűzoltó utcában. 40-100 nm-es műterem jellegű lakások a legfelső emeleten, nagy terasszal, hatalmas ablakokkal. Az utolsó szabad lakásaink már 298 000 Ft/nm-től megvásárolhatók! Nézze meg a lakásokról készült videofilmeket!

www.bokreta.hu


   

Lakásvásár

Nagy sikerrel zárult a minden eddiginél nagyobb területen, több standot és több projektet felsorakoztató hetedik Lakásvásár a budapesti Syma csarnokban. Nagy érdeklődésre tett számot az újonnan induló Mester utcai projektünk, de sokan kerestek már átadott, kulcsrakész lakásokat is. Sokan vették igénybe a vásáron kínált kedvezményeinket is. Ezzel tovább gyarapodott a Bokréta lakók népes tábora.


   

Orchidea kiállítás a Városligetben

Ezen az őszön is megrendezik a Nemzetközi Orchidea és Bromélia Kiállítást október 27. és 30. között. Az orchideák - magyar nevükön kosborfélék - szépségükkel már rég megigézték az embereket. Az orchideák a növényvilág fajokban leggazdagabb családja, szakirodalmi adatok szerint is legalább 25 000-27 000 fajt foglal magába, ami folyamatosan bővül, mivel még napjainkban is fedeznek fel új fajokat. Virágaik változatossága a méret, forma, szín, mintázat és az illat tekintetében minden elképzelést felülmúl.

World Press Photo 2005

2005. október 15. és november 13. között rendezik meg a World Press Photo -kiállítást a Budapesti Néprajzi Múzeumban. A kiállítás Budapest egyik legnépszerűbb eseménye, jelenkori életünk legátfogóbb tükre, amely nemcsak a vizuális kultúra, de történelmi ismeretek szempontjából is igen fontos szerepet tölt be. A World Press Photo szervezet minden évben megrendezi a világ legnagyobb és legtekintélyesebb sajtófotóversenyét. A díjazott fotókból vándorkiállítás készül, amelyet évről évre több mint egymillió ember tekint meg a világ számos országában.