/// Bokréta - Hírlevél ///
 
// szeptember
 
     
   

Lakásvásár

2005. szeptember 23 és 25.-e között újra megrendezésre kerül az Lakásvásár a Budapest Aréna mögötti Syma csarnokban. A C12 és 17 számú standon értékesítőink szeretettel várják az új érdeklődőket, illetve a már beköltözött Bokréta Ház lakókat. Látogasson meg Ön is minket és vegye igénybe vásári kedvezményeinket! Foglalja le álmai otthonát a kiállítás ideje alatt!

www.bokreta.hu


   

Új építkezéseink

Látogasson el honlapunkra és kövesse figyelemmel új projektjeink építését!

A VIII. kerületi Diószeghy utcai épületünknél már a VI. emelet feletti födém kivitelezése van folyamatban, az I- II emelet homlokzati falazása zajlik, és a napokban fejeződött be a pince gépészeti szerelése. Átadás: 2006. június 20-án. Lakások: 35-100 nm-ig, 270 000 Ft/nm-től!

 

   

 

A Viola utcai építkezésen már a III. emelet feletti födém vasszerelése folyik és a pincében befejeződött a gépészeti alapszerelés. A szabad lakások már 20%-al leköthetők! Átadás: 2006. szeptember 15-én. Lakások: 30-106 nm-ig, 265 000 Ft/nm-től.

www.bokreta.hu

 


   

Pénzvisszafizetési Garancia

Most kéthetes visszavásárlási garanciával lehet megvásárolni irodánkban (IX. ker. Bokréta utca 11-13.) a Lakásvásárlók Kézikönyvét. Biztosak vagyunk abban, hogy sok hasznos információt, segítséget talál majd benne, amely hozzásegíti Önt álmai lakásának kiválasztásához. Amennyiben Ön mégsem lenne elégedett a könyv tartalmával, úgy 14 napon belül lehetősége van azt irodánkba visszahozni, és mi visszatérítjük a teljes vételárat.

Ára: 2 480 Ft

 

 

Sikertörténet a Ferencvárosban

   

Zöldövezet a Ferencvárosban. Többek között ezt a célt tűzte ki maga elé a Középső Ferencváros rehabilitációjánál a IX. Kerületi Önkormányzat, melynek koordinálását, irányítását a SEM IX. Városfejlesztő Rt.-re bízta. A Középső Ferencváros rehabilitációja az elmúlt évek során több hazai és nemzetközi elismerésben részesült. Az önkormányzat 1992-ben megalkotott szabályozási tervében kijelölte a megmaradó és a lebontandó épületeket, az újonnan kialakítandó közterületeket, valamint meghatározta az új építések paramétereit. A terület két súlypontja a Ferenc tér és a Lenhossék park. Ez utóbbi különlegessége, hogy olyan helyen valósult meg, ahol előtte épületek voltak. A sétálóutcának kialakított Tompa utca a Ferenc térig vezet. Ezzel megnagyobbodik a Pesti Belváros. Az elmúlt tíz év alatt több mint 3000 új lakást adtak át a Ferencvárosban. Az ár-érték arány az ingatlanpiaci szakértők szerint itt a legkiszámíthatóbb és a legreálisabb. Amikor szűkül a keresleti piac, ide akkor is jönnek a vevők. Mivel a közterületek rehabilitációja már 14 éve tart, az is idevonzza a befektetőket, hogy látják a megvalósult beruházásokat. Az EU-s pályázási lehetőségek megjelenése is kedvező változást hozott. Ezzel további kerületi fejlesztéseket tudnak végrehajtani.   

Szeptember-októberi rendezvények a Ferencvárosban

2005. szeptember 14-18.Budapest Jazz Fesztivál a Ráday utcában.

A "magyar jazz ünnepe"-ként bevezetett Budapest Jazz Fesztivál 2003-ban és 2004-ben, a hazai és külföldi jazz művészeinek színe-javát felvonultatta a fantasztikus sikerű kétnapos koncertsorozaton, idén immár harmadszor, hasonló színvonalú produkciókkal jelentkezik.

Szeptember 30 - október 2-ig Ferenc napi búcsú a Bakáts téren.

Több, mint 10 éves hagyomány, hogy a Ferencvárosi Főplébánia Bakáts téri templomának védőszentje, Assisi Szent Ferenc tiszteletére a Ferencvárosi Önkormányzat színes szabadtéri kulturális programokat, utcai vásárt rendez a templom környezetében.

Október 7-8-9. Filmfesztivál és Folyóirat - fesztivál a Ráday utcában.

Vetítések- többek közt - a Filmművészeti Főiskola hallgatóinak vizsgafilmjeiből válogatott alkotásokból, illetve a Café Bábel c. folyórat készítőinek szervezésében a mai magyar folyóirat bemutatása különböző Ráday utcai (beltéri) helyszíneken.