/// Bokréta - Hírlevél ///
 
// július-augusztus
 
     
   

Új értékesítő

Új értékesítő érkezett a Bokréta Lakáscentrumba. Zalay Tamás Weywara Tibor helyett fogja ezentúl ellátni az ingatlan tanácsadói feladatokat. Keressék Őt bizalommal!

Tel. 06 20 9 545 313

www.bokreta.hu
   

Parkolóhely Bérlés

Július elejétől lehetőség van a Tűzoltó és Szív utcai Bokréta Házban parkolóhelyek bérlésére is. Beállót bérelni maximum három hónapra lehet, havi 10 000 Ft + Áfa-ért és havi 2 527 Ft-al hozzá kell járulni a közös költséghez is. Bővebb információért forduljon értékesítőinkhez.

Tel: 457 0758

www.bokreta.hu


   

A nagy érdeklődésre tekintettel meghosszabbítottuk akciónkat!

Legújabb, 97 lakásos Bokréta Házunk a VIII. kerületben, a Diószeghy utcában épül. A lakások 40 % már elkelt, annak ellenére, hogy a házat az újdonsült tulajdonosok csak 2006. júniusában vehetik majd birtokba.

Amennyiben augusztus 31.-ig 10 %-kal Ön is lefoglalja lakását a Diószeghy utcában, gépesített konyhabútort (villanytűzhely, villanysütő és szagelszívó) és egy SONY televíziót is adunk ajándékba!

Parkolóhely-vásárlás esetén pedig AUTÓT is nyerhet!

Egy kis programajánló a nyári estékre

A Ráday utca az utóbbi néhány évben a belső kilencedik kerület gasztronómiai és kulturális élményeket kínáló szórakozó negyedévé vált. Elsőként a Paris, Texas kávéház nyitotta meg kapuit. A magát Ráday Sohoként meghatározó csökkentett forgalmú utcában, az egymást érő teraszok között kis kávézók, bárok, üzletek, galériák fogadják az idelátogatókat. A Tűzoltó utcát is hasonlóképpen fogják átalakítani. Nemsokára kezdődnek a munkálatok.

   


   

Újbuda Part

Nem IX. kerületi program, de közel van és jó időtöltést kínál az Újbuda Part., a Petőfi híd és a Lágymányosi híd között, a Pázmány Péter rakparton augusztus 20-ig. A "part" minden nap déltől várja az érdeklődőket, szórakozni vágyókat koncertekkel, bábszínházzal, lézer show-val, sport- és gyerekprogramokkal. És sok-sok pálmafával...