// 2005 - 06 - 15
 
     
   

Nyereményjáték

Sok kedves Bokréta-lakó kitöltötte, és visszajutatta kérdőívünket. A beküldők közül május 31-én kisorsoltuk a szerencsés nyerteseket, akik egy-egy Hervé-Lóránt Ervin-Kádár László: Lakhatás című könyvet nyertek.

Akik nyertek: Murard Réka Tűzoltó utcai lakó, Szigeti Péter és MacPherson Éva Bokréta utcai lakók, és Vörös Eszter Peterdy utcai lakó. A kérdőívekben szereplő lakói vélemények felkerültek a www.bokreta.hu weboldalra is. Sorsoltunk az internetes kérdőívet kitöltők közül is. A nyertes: Szabó Eszter.


   

Nyári akciót hirdet a Bokréta Házak!

Legújabb, 97 lakásos Bokréta Házunk a VIII. kerületben, a Diószeghy utcában épül. A lakások 40 % már elkelt, annak ellenére, hogy a házat az újdonsült tulajdonosok csak 2006. júniusában vehetik majd birtokba. Amennyiben július 29.-ig 10 %-kal Ön is lefoglalja lakását a Diószeghy utcában, gépesített konyhabútort (villanytűzhely, villanysütő és szagelszívó) és egy SONY televíziót is adunk ajándékba! Parkolóhely-vásárlás esetén pedig AUTÓT is nyerhet!

További információ


   

Elindult a Viola utcai építkezés II. ütemének értékesítése

A 12. Bokréta Ház a IX. kerület új építésű övezetében, a tömbrehabilitációs fejlesztések kellős közepén, a Viola utca 31-35-ben épül. A rendkívül jó közlekedési feltételek miatt fiatal pároknak, egyedülálló egyetemistának, főiskolásoknak ajánljuk, de gyermekkel rendelkező családoknak is ideálisak az itt épülő lakások.

A gazdaságos fenntartású, kis alapterületű (26-106 nm), kulcsrakész lakásaikat 2006 szeptemberében vehetik birtokba tulajdonosaik. A 167 lakásos, belső parkos házban lehetőség van parkolóhely és üzlethelység/iroda vásárlására is.

További információ


Tovább erősödik a piacon a Bokréta Ház márkanév!

2005. május 21-én Csák Attila, mint az Immo-Rohr Kft. cégvezetője átvette a "Jövő Ferencvárosáért" elnevezésű díjat, a ferencvárosi tömbrehabilitáció során végzett munkájáért. A IX. kerületben az Immo-Rohr Kft. adta birtokba a második legtöbb lakást, szám szerint 314-et, ezzel is hozzájárulva a kerület további fejlődéséhez.