Bokreta Hírlevél
2008. április

Ürömi utca, Munkácsy utca, Fiume utca, Klauzál utca...

Ebben az évben még több új Bokréta Ház építését és értékesítését kezdtük/kezdjük meg. A Viola utca 13-15. és a Pasaréti út 121-123. alatti Bokréta házak után néhány hete elindult az építkezés az Ürömi utca 37. szám alatt is! A Munkácsy utcai, első Bokréta Tetőtérnél pedig elkezdődött a ház alapjának megerősítése. Néhány hónapon belül megkezdődik a Klauzál utcai Bokréta Ház értékesítése és rövid időn belül elindul legújabb nagyszabású projektünk, a Fiume utcai Family Garden sorházas lakópark. Keresse aktuális kínálatunkat honlapunkon a www.bokreta.hu-n vagy hívja értékesítőinket a 4570758-as telefonszámon!

www.bokreta.hu

Lakásvásárlók kézikönyve

A www.bokreta.hu honlapunkon lévő kérdőívet kitöltők között ismét kisorsoltunk három szerencsés nyertes, akik megnyerték a Lakásvásárlók kézikönyve című kiadványunkat! Nyereményüket átvehetik irodánkban a Bokréta utca 11-13. szám alatt, de kérésre ki is postázzuk. A könyv meg is vásárolható ugyanitt 2480 Ft-ért.
A nyertesek: Tári Renáta, Kovács Péter, Kardos Péter.

www.bokreta.hu

Bokréta Fotópályázat 2008

"Otthon a Bokréta Házban" címmel fotópályázatot hirdetünk 2008. május 31.-ig!
Küldje be saját készítésű fotóját újonnan berendezett Bokréta otthonáról, és a legjobbakat ajándékkönyvvel jutalmazzuk!

Feltételek:
- A fotón személyek is látszódhatnak, de elég a lakás belső berendezése is
- A fotók lehetnek humorosak is, sőt pluszként értékeljük!
- A fotóhoz rövid, pár soros észrevételt, magyarázatot is írhat, de nem kötelező!
- Kérjük, hogy eredeti felvételeket ne küldjön, mert a fotókat nem áll módunkban visszaküldeni!
- A beküldő hozzájárul ahhoz, hogy fotóját on-line vagy írott formában megjelentetjük!
- Kérjük, adja meg nevét, elérhetőségét, hogy nyereményéről értesíteni tudjuk!

A fotókat a v.visnyei@bokreta.hu e-mail címre, vagy levélben (Bokréta Lakáscentrum, 1094 Bp., Bokréta u. 11-13.) kérjük elküldeni.
Eredményhirdetés: 2008. június 6.-án a www.bokréta.hu főoldalon!
A nyertesek a "Lakásvásárlók Kézikönyvét" kapják ajándékba!

Negyedik Lakásbörze

2008. április 18 és 20. között ismét megrendezésre kerül az ingyenes Horizont Lakásbörze, melynek idén is a Hungexpo nyújt otthont. A kiállítás ideje alatt idén is több mint 100 ezer ingatlant kínálnak a látogatóknak, lehetővé téve a kiállítókkal való közvetlen találkozást. Családi programok mellett internetsarok és gyermekmegőrző várja a látogatókat. Várunk minden kedves érdeklődőt a 20. standon vásári akcióinkkal, aktuális kínálatunkkal.

Új kulturális központ nyílt Ferencvárosban

Március 4-én 19 órakor nyílt meg Ferencvárosban az Erkel utca 15. szám alatt a DocuArt Kocsiszín, Budapest, és a IX. kerület legújabb filmes központja. A helyiséget, mely a Ráday utca-Erkel utca sarkán álló épület belső udvarában a Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjteményt is magában foglaló udvarban található, a Ferencvárosi Önkormányzat hozta rendbe jelentős ráfordítással, és korábban kifejezetten filmes kulturális központ létrehozására hirdette meg.