Bokreta Hírlevél
2007. december

Minden Kedves Érdeklődőnknek és Bokréta Lakástulajdonosnak
Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!

 

Ürömi utca 37. szám alatti legújabb Bokréta Ház

Az Ürömi utca a II. kerületben, a város egyik igen frekventált területén, a Rózsadomb lábánál található. A telek a Kolosy tér közelében, a Szépvölgyi út - Ürömi utca - Felhévízi út - Felhévízi köz által határolt tömbben helyezkedik el, - az épülettől néhány utcányira pedig már ott hömpölyög a Duna. A közeli villamos, busz, akár HÉV járatokkal néhány perc alatt eljuthatunk a Moszkva térre, vagy a Batthyány térre, de nem kell hozzá még egy negyed óra sem, hogy kerékpárral, akár gyalogosan is már a Rózsadomb erdeinek zöld lombkoronája alatt kerekezhessünk, sétálhassunk.
Az Ürömi utca 37. szám alatti ingatlanon, két épülettömbben, három szintben 15 lakást és 1 üzlethelyiséget építünk, illetve a terepszint alatti pinceszinten 16 személygépkocsi elhelyezése biztosított.
A telek hossztengelye kelet-nyugati irányú, azonban déli irányban szűkül, ezért a belső udvart észak felé tájoltuk,- így az oda nyíló lakások kelet- nyugati tájolásúak.
Az épület egyszerű tömegformálású. Az utca és a köz felé az alacsonyabb építmény,és padlómagasság miatt földszint - emelet-és tetőtér beépítésű, az udvar felé - a szabályozásnak köszönhetően itt magasabb lehetett az építmény - a felsőbb szintek is jobban kihasználhatóak. A felső szintek lakásai nagyobb méretűek, jól kihasználható tetőterasz kapcsolódik hozzájuk, de természetesen valamennyi lakáshoz tartozik erkély, illetve terasz.
A társasház belső udvarában,a beruházás keretében zöld kert valósul meg.
Lakáskínálatunkat már megtekintheti irodánkban (IX. ker. Bokréta u. 11-13.) vagy honlapunkon!

www.bokreta.hu
 

Parkolóhelyek

Beköszöntött a tél ezzel sok kellemetlenséget okozva az autótulajdonosoknak is. Ha Ön idén már nem szeretne jeget kaparni, kiásni az autót a hó alól, jéghideg autóba beülni reggelente akkor vegyen most parkolóhelyet valamelyik Bokréta Ház mélygarázsában akár részletre is!
Keresse értékesítőinket a 457 07 58-as telefonszámon vagy érdeklődjön személyesen a Bokréta Lakáscentrumban a IX. kerület Bokréta utca 11-13. szám alatt!

www.bokreta.hu
 

Üzlethelyiségek

Ha Ön üzlet- illetve irodahelyiséget keres vállalkozása számára, akkor a legjobb helyen jár a Bokréta Házaknál! Irodánk több kerületben és több méretben kínál üzlethelyiségeket! Szabad iroda-, üzlethelyiségek vannak a IX. kerületben a Tűzoltó utca 71-75 szám alatt, a VI. kerületben a Hajós utca 37 szám alatt, a VIII. kerületben a Diószeghy utca 15. szám alatt, a IX. kerületben a Viola utca 13-15. szám alatt, és a Viola utca 31-35. szám alatt.

www.bokreta.hu
 

Ünnepi Nyitva tartás:

Tájékoztatjuk kedves érdeklődőinket, hogy Bokréta utcai irodánk a Karácsonyi Ünnepek alatt ünnepei nyitva tartás szerint várja az érdeklődőket, leendő lakásvásárlókat!
December 22.-től 26.-ig zárva tartunk
December 27.-én és 28.-án reggel 9 órától 14 óráig tartunk nyitva
December 29.-től 2008. Január 1.-ig zárva tartunk
Ezek kívül mobiltelefonos ügyeletet tartunk!
2008. Január 2.-tól, az új évben már normál nyitva tartással várunk mindenkit.

www.bokreta.hu
 

Bakáts tér

Ferencváros, de egyben Budapest egyik legattraktívabb köztere születhet meg, ha kiírják és sikeres lesz a Bakáts térre építendő mélygarázs pályázata. Az elképzelést dr. Gegesy Ferenc polgármester az egyik novemberi testületi ülésen terjesztette a képviselők elé.

 

Karácsonyi vásár a Vörösmarty téren

2007.11.24 - 2007.12.29
A Budapesti Karácsony fő attrakciója a Vörösmarty téri Karácsonyi Vásár, amely már évek óta hagyományos és igen kedvelt színfoltja az ünnepi készülődés időszakának. A rendezvényt Európa legjobb karácsonyi vásárai között tartják számon.
A vásár célja már a kezdetektől, hogy Budapest egyik legszebb tere az ünnephez méltó rendezvény színterévé váljék, ahol igényes népművészeti és egyedi iparművészeti alkotásokat vásárolhatnak a budapestiek és az ide látogató külföldiek. A minőség és a programkínálat folyamatos fenntartásával és bővítésével mára elmondható, hogy a decemberi hónap egyik legnagyobb fővárosi eseménye, a Budapesti Karácsony nemzetközileg is ismert és elismert rendezvénnyé nőtte ki magát.

 

Műjégpálya

Történet:
Az üzleti élet méltóságai közül többen is támogatták a korcsolyázás ötletét, amely a téli hónapokra remek társasági szórakozást nyújtott.
1869. november 12-én a dunaparti Steingasser (Petőfi) kávéház kártyatermében, Kresz Géza vezetésével bejelentették a Pesti Korcsolyázó Egylet megalakulását. Kitartó közbenjárás után a városi tanács engedélyezte a tó egy kis részének korcsolyapályaként való használatát, díjtalanul. Az első „korcsolyacsarnokot” a tó partján felállított kéthelyiséges kis fabódé testesítette meg. 1870. január 29-én Rudolf koronaherceg jelenlétében végre megnyitották a Jégpályát. A megnyitó után nagy lendülettel indult útjára a korcsolyások élete.
A Városligeti Műjégpálya a 2007-2008. évi szezonban 2007.11.09.-én pénteken, délután 16:00 órakor idén is megnyitotta kapuit.

 

Mikulás, December 6.

Mikulásvonat Budapesten
"Mikulásruhás" gőzmozdonnyal húzott nosztalgiavonattal utazhatnak kicsik és nagyok a Vasúttörténeti Parkba, hogy ott egy felejthetetlen mikulásrendezvényen vegyenek részt. A Mikulásvonat idén négy alkalommal, 2007. december 8-án szombaton délelőtt 10.40-kor, délután 13.40-kor, valamint december 9-én vasárnap 10.40-kor és délután 13.40-kor indul Budapest Nyugati pályaudvarról.
A Vasúttörténeti Park Orient Csarnokában mikulásváró műsorral kedveskednek. A Mikulás - a gyerekek egyik kedvenc vasúti járművén -, ünnepi ruhába öltözött hajtányon érkezik, hogy minden csemetének egy mikuláscsomaggal kedveskedjen.
A zenés-szórakoztató program után a park interaktív programjai közül kipróbálható a hajtányozás, a gumikerekű kisvonat és a mozdonyfordító-korongozás.