Bokreta Hírlevél
2007. október

Pasaréti út 121-123.

Óriási előfoglalási akció! Amennyiben Ön október 15.-ig 250 000 Ft-tal lefoglalja Pasaréti úti lakását, akár 10% kedvezményt is kaphat lakása vételárából! Lakások leköthetőek 30 - 82 négyzetméteresig. Tervezett átadás: 2008. szeptember. Keresse bizalommal értékesítőinket telefonon a 219 08 31-es számon vagy személyesen a Bokréta Lakáscentrumban (1094. Bp. Bokréta u. 11-13.) reggel 8-tól este 8-ig.

www.bokreta.hu

Klauzál utca 7-9.

Hamarosan megkezdjük a VII. kerületi Klauzál utca 7-9. szám alatti legújabb Bokréta Ház értékesítését! Már lehetőség van a végleges alaprajzok megtekintésére irodánkban a IX. kerület Bokréta utca 11-13. szám alatt. Kérjük, iratkozzon fel irodánkban a Klauzál utcai lakásaink iránt érdeklődők közé és így azonnal értesíteni tudjuk amikor elindul az értékesítés! Tervezett átadás: 2009. IV. negyedév.

www.bokreta.hu

Ürömi utca

Szintén egy új projektünk a II. kerületben épülő 15 lakásos Ürömi út 37. szám alatti Bokréta Ház. Az értékesítést még nem kezdtük meg de, alaprajzokat és műszaki leírást már tudunk adni előzetesen a Bokréta utcai irodánkban és ennél a projektnél is fel lehet iratozni egy listára, amely segítségével Ön elsőként értesülhet az értékesítés kezdetéről és a vételárakról.

www.bokreta.hu

Lakásvásár:

Közel tízezer látogatója volt a szeptemberi, Magyarország legnagyobb lakáspiaci rendezvényének a már hagyománnyá vált Lakásvásárnak. A 11. budapesti Lakásvásáron volt egymillió forintos vásári akció és számos üzlet is megköttetett. A piac legkeresettebb helyszínei: Ferencváros, Zugló, Angyalföld és Újbuda volt.
A Bokréta Házak idén is nagy sikerrel zárta az őszi Lakásvásárt a Syma csarnokban. Több előfoglalás is született és tovább bővült a Bokréta lakástulajdonosok száma!

Mindenszentek - Halloween

Mindenszentek és a halottak napja a halottakra való emlékezés ünnepe. Mindenszentek azoknak a szenteknek az ünnepe, akikről a naptár név szerint nem emlékezik meg. A katolikus és az ortodox keresztény egyházak ünnepe 2000 óta újra munkaszüneti nap lett.
November elsejének ünnepe, Mindenszentek napja az Egyesült Államokból indult, angolszász eredetű Halloween-ünnepre vezethető vissza (All Hallows magyarul mindenszentek). A nap előestéje (angolul "All Hallows Eve", rövidítve: Halloween) a kóbor lelkek, a kelták halotti istenének éjszakája. Halloween azonban az egyik legrégibb ünnep, melynek évszázados történetisége kevéssé ismert.

Programok:

Ferenc napi Búcsú Budapest - (2007. október 5. - 2007. október 7.)
Több, mint 10 éves hagyomány, hogy a Ferencvárosi Főplébánia Bakáts téri templomának védőszentje, Assisi Szent Ferenc tiszteletére a Ferencvárosi Önkormányzat színes szabadtéri kulturális programokat, utcai vásárt rendez a templom környezetében. Idén is megrendezésre kerül október első hétvégéjén a koncertekkel, színházi előadásokkal és táncprodukciókkal színesített Búcsú.