Bokreta Hírlevél
2007. szeptember

Lakásvásár:

Szeptember 21-23.-ig ismét megrendezésre kerül a már hagyománnyá vált őszi, a Syma csarnokban helyet kapó Budapesti Lakásvásár. A Bokréta Házak idén is részt vesz a vásáron aktuális kínálatával és akcióival. Keresse a jellegzetes Bokréta standot és vásári akcióinkat!

www.bokreta.hu

Projekt indulási kedvezmény

A II. kerület Pasaréti út 121-123. szám alatt épülő társasházunk lakásainak listaárából most kivételes kedvezményeket adunk a projekt indulására való tekintettel. Lakások leköthetőek 30-82 négyzetméteresig. A Rózsadomb lábánál fekvő 17 lakásos legújabb Bokréta Házat 2008. szeptemberében adjuk át! Keresse kínálatunkat a www.bokreta.hu-n vagy hívja értékesítőinket a 219 0831-es telefonszámon!

Diák kedvezmény

A már átadott, azonnal beköltözhető, egyetemekhez közeli lakásaink listaárából most 5% kedvezményt adunk a leendő diákoknak, egyetemi hallgatóknak. Azonnal költözhető, szabad lakások vannak még a IX. kerületben a Tűzoltó utcában, a VI. kerületben a Szív utcában, a Hajós utcában, a VIII. kerületben a Diószeghy utcában.

www.bokreta.hu

Mester utca 48-52.

Megkapta a Használatbavételi engedélyt a Mester utcai Bokréta Ház. Ha Önnek szüksége van erre a dokumentumra, kérjük, keresse értékesítőinket vagy kérjen másolatot a Bokréta utca 11-13. szám alatti irodánkban a titkárságon. A Mester utcai házban már csak egyetlen egy szabad lakás van, a 7. emeleten egy különleges, körpanorámás, 153 négyzetméteres, duplateraszos.

www.bokreta.hu

Lakásvásárlók kézikönyve

A www.bokreta.hu honlapon lévő kérdőívet kitöltők között három darab Lakásvásárlók kézikönyve című könyvet sorsoltunk ki! A szerencsés nyertesek: Tálos Judit, Kutrucz Ágnes és Hanyecz Ágnes.
Nyereményüket átvehetik irodánkban (9. ker. Bokréta utca 11-13.) vagy kérésre kipostázzuk. A kiadvány meg is vásárolható a nagyobb könyvesboltokban vagy a Bokréta Lakáscentrumban.

Borkiállítás és Vásár

Szeptember 5-9.
A Borfesztivál leglátogatottabb programja a Borkiállítás és Vásár, immár nyolc éve Budapest talán legpatinásabb környezetében, az UNESCO által a világörökség részévé nyilvánított Budai Várban kerül megrendezésre.
A Borfesztiválon Magyarország borászainak színe-java kínálja kóstolásra legszebb borait, és a hazai nedűk mellett neves borkereskedők jóvoltából számos külföldi bor is bemutatásra kerül. A Borfesztivál szerves része a gasztronómia: grillsarok, bogrács tanya, látványkonyha, helyben sült pogácsa, töki pompos lángos, juh-, kecske-, tehénsajtok, borkorcsolyák és egyéb ínyencségek várják a látogatókat.
A szórakozásról, táncról, zenéről a Fesztiválszínpadok színvonalas műsora gondoskodik.