Bokreta Hírlevél
2007. augusztus

Új projektek

Elindult a Bokréta Házak két új projektjének is az értékesítése. Mind két társasházat várhatóan 2008 őszén adjuk majd át. A II. kerületi Pasaréti út 121-123. szám alatt épülő 17 lakásos társasházban lakások leköthetők 30 - 76 négyzetméteresig. A Viola utcai 86 lakásos házban pedig 26 - 96 négyzetméteres lakások várják leendő lakóikat. Keresse kínálatunkat a www.bokreta.hu honlapon, vagy hívja értékesítőinket!
Az építkezés is elkezdődött már mind két helyszínen. A www.bokreta.hu-n lévő projekt oldalakon nyomon követheti hónapról hónapra társasházaink, és így lakása építését!

www.bokreta.hu

Mester utcai Bokréta Ház átadása:

Sikeresen és a tervezett időben átadtuk a Mester utcai Bokréta Házat leendő lakóinak. A Mester utca 48-52. szám alatt épült ház már a 13. Bokréta Ház, így már közel 1000 elégedett lakót tudat magáénak a Bokréta Management Kft, a korábbi Immo-Rohr Kft. Néhány azonnal költözhető lakás még leköthető a házban. Keresse kínálatunkat honlapunkon vagy hívja értékesítőinket a 219 08 31-es telefonszámon!

www.bokreta.hu

Diák kedvezmény

Az elmúlt napokban nyilvánosságra hozott felvételi ponthatárokra tekintettel a Bokréta Házak most 5%-os kedvezménnyel kínálja egyetemekhez közeli, azonnal beköltözhető, átadott lakásait a leendő hallgatóknak, diákoknak! A kedvezmény az alább házak szabad lakásaira érvényes: IX. kerület Tűzoltó utca 71-75., VI. kerület Szív utca 59., és Hajós utca 37., VIII. kerület Diószeghy utca 15.

www.bokreta.hu

Szabad parkolóhelyek

Néhány parkolóhely még leköthető a Bokréta Házakban. Szabad beálló helyek vannak még a IX. kerületben a Tűzoltó utcában, a Viola utcában, a Bokréta utcában, a Mester utcában, a VI. kerületben a Szív utcában, a Hajós utcában és a VIII. kerületben a Diószeghy utcában. Parkolóhelyét most 5%-os vételárkedvezménnyel vagy 12 hónapos részletfizetési lehetőséggel akár már 10% befizetésével birtokba is veheti!

www.bokreta.hu

"Pénztermelő bálna a Duna-parton"

"A pesti Duna-parti Közraktárak rehabilitációja és hasznosítása az egyik legrégebbi történet, ami a szabaddemokrata városvezetés idejére esik. A helyszínen az elkövetkezendő három évben összesen közel 8 milliárd forint értékű beruházás valósulhat meg.
Ennek nagy része a Közraktárak épületegyüttesének mintegy 7,6 milliárd forintos fejlesztése, de a befektető a környező területeken is több mint 300 millió forintos infrastruktúra- és közlekedésfejlesztést vállalt. Végül az új és a régi épületek együttes alapterülete a tervek szerint megközelíti a 23 ezer négyzetmétert, a beruházáshoz kapcsolódóan a felszín alatt 250 parkolóhelyet alakítanak ki. Az 1 500 négyzetméteres rendezvénytermet, galériákat, könyvesboltokat, kávé- és teaházakat, valamint a partszakasz teljes hosszában elnyújtózó teraszt is magába foglaló megújult épületegyüttes átadása legkésőbb 2010. nyarára várható.
A régi és új részeket egy 160 méter hosszú hullámzó üvegtető szervezi egyetlen tömegbe, illetve a háborúban elpusztult negyedik épület oromfalának kontúrját egy hatalmas óraszerkezettel kiegészítve idézik vissza. A közraktárakat kiegészítő épület a Petőfi híd irányában alkot új, látványos hangsúlyt. A rácsos, pikkelyszerű üveg-acél felület domborítva borul rá a három szintet alkotó eseménytérre, orra dél felé emelkedik ki az alacsonynak ismert közraktárépületek közül. A tetőzet üveghártyája alatt majdan beépítésre kerülő közlekedők olyan hatást keltenek, mintha az épületszárnyakat összecipzárazták volna."

www.bokreta.hu

"Koncentrált takarítási program 14 budapesti helyszínen"

Október 23-ig tizennégy nagy forgalmú területen minden héten faltól falig alaposan letisztítják a közterületeket azért, hogy ezzel is javítsák Budapest arculatát.
Területegységek:
13. sz. IX. kerület: Vámház krt. - Duna part - Ferenc krt. - Üllői út - Kálvin tér által határolt terület. A koncentrált takarítási program időszaka : 2007. július 02 - október 23.

www.bokreta.hu