Bokreta Hírlevél
2007. április
 

Új projektek

Új projektek értékesítését indítja a Bokréta Házak néhány héten belül. Kérjük, keresse értékesítőinket bővebb információért!
Tel: 219-0831. Vagy keresse kínálatunkat a www.bokreta.hu-n!

www.bokreta.hu
 

Lakásbörze

"Közel tízezer látogatót számlált az első alkalommal megrendezett ingyenes országos Lakásbörze között a Lurdy Házban. A rendezvényen több mint 100 ezer ingatlant kínáltak a látogatóknak, amelyekből a kiállítók adatai szerint várhatóan több száz talált új gazdára. A Lakásbörze az eddigi legnagyobb, egy helyen és egy időben elérhető, ingatlankínálattal megrendezett ingyenes kiállítás volt, és a nagy érdeklődésre való tekintettel a következő évben újra várja a látogatókat."
A Bokrét Házak is sikeresen zárta a tavaszi Lakásbörzét és terveink szerint kiállítói leszünk az őszi Lakásbörzének is a Millenáris Parkban (Szeptember 8-10.). Várunk minden kedves érdeklődőt az őszi vásárokon is a Bokréta Ház standján.

www.bokreta.hu
 

Könyvet nyertek

Lakásvásárlók kézikönyvét nyertek a www.bokreta.hu honlapon lévő kérdőívünk kitöltésével:
Fábián Péter, Barótfi Szabolcs, és Vida Gergely. Az Immo-Rohr Kft. gondozásában megjelent Lakásvásárlók kézikönyvét megrendelheti honlapunkon, vagy megvásárolhatja a Bokréta u. 11-13. szám alatt a Bokréta Lakáscentrumban!

 

Mester utcai építkezés

Elérte a 90%-os készültséget a Mester utcai Bokréta Ház. A lakások hideg burkolása már elkészült, néhány héten belül a meleg burkolatok is a helyükre kerülnek. A Mester utcai Bokréta Ház júliusban lesz átadva. Néhány lakás még leköthető 32 - 153 négyzetméteresig. Ha most foglalja le lakását akkor egy tárolót adunk ajándékba Önnek.

www.bokreta.hu
 

Szív utca 59

Megkapta a Használatbavételi engedélyt a Szív utca 59. szám alatti Bokréta Ház. Ha Önnek, mint Bokréta Lakástulajdonosnak szüksége van rá, akkor kérjük, jelezze ezt irodánkban, a Bokréta Lakáscentrumban, Bp. 9. ker. Bokréta u. 11-13. vagy a 219-0831-es telefonszámon!

www.bokreta.hu
 

Meghívó

Sportolj Velem! Együtt a család!
A Magyar Orvosnők Egyesülete és a Ferencvárosi Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt és kedves családját, Családi Sport,- és Egészségnapra.
Helyszín: Ferencvárosi Művelődési Központ
Idő: 2007. 04. 14. szombat 10.00-15.00-ig