Bokreta Hírlevél
2007. március

Akció

Az azonnal beköltözhető, már átadott lakások listaárából most 5% kedvezményt adunk, egyes Mester utcai lakásokhoz pedig most beépített konyhabútort és 100 000 Ft-os géputalványt adunk ajándékba az akció keretén belül.

www.bokreta.hu

Lakásvásár

Kissé borongós hangulatban várta a szakma a jubileumi Lakásvásárt: vajon a megszorítások miatt gondolkoznak-e még az emberek lakásvételben, lesz-e kedvük kimenni a nagy bemutatóra. Már az első nap is rácáfolt a kétkedőkre, a szombat pedig minden eddigi csúcsot felülmúlt: csak jöttek és jöttek az érdeklődők, néha komoly sorok alakultak ki a négy pénztárnál. És nemcsak nézelődtek - információkat gyűjtöttek és komolyan tárgyaltak a beruházókkal, értékesítőkkel. A Bokréta Házak standján is nagy volt az érdeklődés, főleg az új projektjeinkkel kapcsolatban. Szintén nagy érdeklődés kísérte Mester utcai projektünket, ahol az ajándék konyhabútornak köszönhetően főleg az exkluzív nagy teraszos lakásokat keresték az érdeklődők. A vásár ideje alatt több lakás is elkelt, tehát összességében az utóbbi idők legsikeresebb Lakásvásárát tudhatjuk magunk mögött.

Lakásbörze a Lurdy Házban

Folytatódik a Lakásbörze!
Ismét megrendezésre kerül a Lakásbörze a Lurdy Házban március 23. és 25-e között. Keresse lakáskínálatunkat és vásári kedvezményeinket a 34-es standon! Várhatóan ezen a hétvégén is folytatódik majd az egy hónappal ezelőtti pozitív hangulat, aminek eredménye képen tovább bővül az elégedett Bokréta lakástulajdonosok száma.

www.bokreta.hu

Új kollégák

Új kollégával bővült a Bokréta Házak stábja februárban. Rigó Pétert értékesítés ügyben kereshetik a 06 30 26 95 567-es telefonszámon, vagy az rpeter@bokreta.hu e-mail címen!

www.bokreta.hu

Új projektek

Három új projekt értékesítését is elindítjuk a közeljövőben. Keresse bővülő lakáskínálatunkat a www.bokreta.hu honlapon! Bokréta Ház épül a IX. kerületben a Viola utca 13-15. szám alatt, a VII. kerületben a Klauzál utca 7-9. szám alatt és a II. kerületben a Pasaréti út 121-123. szám alatt. A társasházak tervezett átadása: 2008 vége, 2009 eleje. A lakások értékesítését néhány héten belül megkezdjük! Érdeklődjön értékesítőinknél a 219 0831-es és 219 0832-es telefonszámokon!

www.bokreta.hu

Szív utca 58., 62.

Megkapták a Használatbavételi engedélyt a Szív utca 58, 62. szám alatti társasházak. Ha Önnek szüksége van erre a dokumentumra, kérjük, jelezze azt irodánkban vagy a 457 07 57-es telefonszámon.

www.bokreta.hu

Programok

Újra nyit a Pinceszínház!
Önálló estek, déli hangversenyek és dzsesszkoncertek a Ferencvárosban.
Régi nevét visszavéve, de új művészeti programmal várja a közönséget a Pinceszínház a IX. kerületi Török Pál utcában. A teátrum igényes és különleges önálló esteket, egyfajta színészi oneman show-kat kínál az érdeklődőknek. A következő hetekben Jordán Tamás, Pogány Judit, Koltai Róbert és Cserhalmi György jelentkezik saját esttel. A színházi előadások mellett kávézó és kiállítások csábítják a betérőket, folytatódnak hetente a Benkó Klub programjai, lesznek déli pince koncertek, nyáron pedig dzsessz és könnyűzenei sorozatot indítanak.