Bokreta Hírlevél
december

Minden Kedves Érdeklődőnknek és Bokréta Lakástulajdonosnak
Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!

Mester utca

December 20-ig lehet a Mester utcai legújabb Bokréta Ház lakásaiba burkolatot választani. Ha most lefoglalja lakását 100 000 Forinttal, akkor Ön is kiválaszthatja leendő lakása burkolatait saját ízlésének megfelelően!
Lakások még leköthetők 32-153 négyzetméteresig!
Átadás: 2007. július 1.

www.bokreta.hu

Ünnepi nyitva tartás:

December 22-én 8 - 18 óráig,
December 27. , 28., 29-én reggel 9-től délután 5-ig tartunk nyitva!

www.bokreta.hu

Hajós utca 37.

December elején megkapta a Használatbavételi engedélyt a Hajós utcai Bokréta Ház. Amennyiben Ön ebben a házban vásárolt lakást, és szüksége van Használatbavételi engedélyre, akkor a Bokréta Lakáscentrumban tudunk Önnek másolatot adni belőle, hétköznapokon reggel 8-tól este 8 óráig. A házban leköthető még egy 43 négyzetméteres lakás és egy 335 négyzetméteres üzlethelyiség.

www.bokreta.hu

Kerámia kiállítóhely nyílik Ferencvárosban

Tíz éven át ingyenes kiállítóhelyhez jut Budapesten a Nemzetközi Kerámia Stúdió. A Ferencvárosi Önkormányzat döntése értelmében a Kecskeméten működő, de a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzathoz tartozó Nemzetközi Kerámia Stúdió Kht. tíz éven át ingyenes kiállítási lehetőséghez jut Budapesten az Üllői út 3. szám alatt.
A ferencvárosi polgármester személyesen nézte meg a kecskeméti gyűjteményt, amit olyan rangosnak talált, hogy felajánlott egy 155 négyzetméteres, többszintes helyiséget, ami a kerámiaművészet első számú magyarországi kiállítóhelye lehetne.

Esterházy-kincsek az Iparművészeti Múzeumban

Az Esterházy hercegek kincstára szinte az egyetlen a barokk kor hazai műgyűjteményei közül, ami átvészelte a későbbi évszázadok viszontagságait.
A 17. századtól folyamatosan gyarapodó műgyűjtemény nagy része napjainkig fennmaradt, részben a fraknói vár kincstártermeiben, részben a budapesti Iparművészeti Múzeumban. Ezt a kollekciót mutatja most be az Iparművészeti Múzeum kiállítása, a kismartoni Esterházy Magánalapítvánnyal együttműködve. A 2006. december 12-től 2007. végéig megtekinthető kiállítás 130 műtárgyat vonultat fel: ötvösműveket, ékszereket, díszfegyvereket és előkelő főurak által hordott ékes kelméket.
A kiállított művek többsége a 16-17. században készült, alkotóik méltán sorolhatók az európai manierista és a barokk iparművészet legkitűnőbb mesterei közé.

Van Gogh kiállítás

Szépművészeti Múzeum
2006. december 1. - március 20.

Két évvel a Monet és barátai című kiállítás után a Szépművészeti Múzeum a művészettörténet egy másik megragadó alakjának, a poszt-impresszionista Vincent van Gogh-nak (1853-1890) az életművéből rendez kiállítást.

A 19. századi holland-francia művészet felkavaró zsenijének műveit a világ legjelentősebb múzeumaiból kölcsönözzük.