Bokreta Hírlevél
november

Új kollégák

Két új kollégával bővült a Bokréta Házak "stábja". Műszaki ügyben keresse új kolleganőnket: Majoross Beát (Tel: 457 0757/118-as mellék). Új kollegánkat: Meizner Pétert pedig pénzügyi kérdésekkel keresheti a 457 0757-es telefonszámon, a 117-es melléken.

www.bokreta.hu

Mester utcai építkezés:

Elkészült a Mester utca 48-52. szám alatt épülő legújabb Bokréta Ház belső falazása és a tetőszerkezet is. Ezzel az építkezés elérte a 75%-os készültséget. Átadás: 2007. július 1.
Lakások leköthetőek még: 31 - 153 négyzetméteresig. Ha November 30-ig lefoglalja lakását 100 000 Ft-tal akkor egy tárolót adunk ajándékba.

www.bokreta.hu

Jövőre kezdik bontani a ferencvárosi Dzsumbuj egyik részét

Márciusban kezdődhet a IX. kerületi Illatos út 5. épületeinek, ismertebb nevén a Dzsumbujnak a bontása. Első körben az egyik lakóház felét dózerolnák le. Ebben a szárnyban még tizenhárman laknak, ám Gegesy Ferenc, Ferencváros polgármestere szerint tavaszra mindenkivel sikerül megállapodni a kiköltözésről. Az önkormányzat családonként nyolc-tíz millió forintot ad új lakás vásárlására, így az öt épületrészben, kétszáz családdal számolva várhatóan kétmilliárd forintba kerül az összes lakó elköltöztetése.

Programajánló:

Budapesti Karácsonyi és Újévi Vásár 2006.

(2006. november 25. - 2006. december 31.) A Budapesti Karácsony fő attrakciója a Vörösmarty téri Karácsonyi Vásár, melyet Európa legjobb karácsonyi vásárai között tartanak számon.
A vásár célja már a kezdetektől, hogy Budapest egyik legszebb tere az ünnephez méltó rendezvény színterévé váljék, ahol tucatáruk helyett igényes népművészeti és egyedi iparművészeti alkotásokat vásárolhatnak a budapestiek és az ide látogató külföldiek.

Bábszínházzal, gyerekfoglalkozásokkal, népzenével, népszokások bemutatásával, koncertekkel, adventi kalendáriummal, jeles napokhoz kötődő eseményekkel várják az érdeklődőket.
Minden nap 15-17 óra között díszeket készíthetnek a látogatók.

Mikulás Fesztivál

Nagykarácsony (2006. november 26. - 2007. január 8.) A nagykarácsonyi Mikulásház 1995-ben nyitotta meg kapuját, és bár a Mikulás többször új otthonba költözött, az intézmény azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

A nagykarácsonyi program egyre népszerűbb és vonzóbb: a gyerekek által teleírt vendégkönyv tanúsága és a folyamatos pozitív visszajelzések között talán mégis arra a legbüszkébbek Nagykarácsonyban, hogy immár visszatérő vendégként üdvözlik a finn Világ Mikulást, aki idén december 5-én érkezik.