Bokreta Hírlevél
augusztus-szeptember

Viola utca

2006. szeptember 15-én elkezdtük átadni a 12. Bokréta Házban, a Viola utca 31-35. szám alatt az elkészült lakásokat. Néhány lakás még leköthető az épületben, 58-62 négyzetméteresig. Belsőudvari üzlethelyiségek is kialakításra kerülnek, és még szintén megvásárolhatóak, 31-56 négyzetméteresig.

www.bokreta.hu

Bokréta utca

Ahogy már Önök is tapasztalhatták, a Bokréta utcában jelentős útfelújítási munkálatok vannak folyamatban, amelynek eredményeképpen augusztus végén-szeptember elején egy teljesen megújult, megszépült környezetet fogunk - mi itt lakók és dolgozók - visszakapni.
Az ezzel kapcsolatos terveket a Sem IX. Rt. rendelkezésünkre bocsátotta, melyek irodánkban megtekinthetők.
A tervek szerint az utca két oldalán a parkolóhelyek számát jelentősen csökkentik, így a parkolási lehetőségek szinte teljesen megszűnnek.
Ennek a problémának a megoldása érdekében szeretnénk Önöknek még szabad parkolóhelyeinket a Bokréta 4-6., illetve a Bokréta 5-13. számú társasházak pinceszinti teremgarázsában felajánlani, amelyeket 2006. október 31.-ig még a jelenlegi listaárakon lehet megvásárolni.

E határidő lejárta után - várhatóan a fokozottabb érdeklődés miatt - árainkat 5%-kal tervezzük megemelni, így azok járnak jobban, akik a kiválasztott parkolóhelyüket már most 10% foglalóval lekötik!
Ezen kívül a Bokréta u. 4-6- szám alatt földszinti, (kb. 10 nm-es) tárlóhelyek is vásárolhatók, igény szerint esetleg megosztott területtel is.

Jelenlegi áraink a következők:

Parkolóhely: 2.000.000 - 2.600.000 Ft / beállóhely
Tárolóhelyiség: 140.000 Ft/nm

A még szabad parkolóhelyekre és tárolókra személyre szabott fizetési ütemezést tudunk Önnek ajánlani, amely 6 vagy akár 12 hónapos fizetési haladékot jelent, azonnali parkolóhely- és tárolóhelyhasználattal. Egy összegben történő fizetésnél pedig további kedvezményt tudunk adni.

A fentieket figyelembe véve kérjük jelezze értékesítőinknek (Weywara Tibornak 20/9 545 313, Rigó Norbertnek 20/9 126 897, Irodánk telefonszáma: 457-0758,) haladéktalanul vásárlási szándékát, kollégáim készségesen állnak rendelkezésére a még szabad parkoló- és tárolóhelyek listájával.

Örömünkre szolgálna, amennyiben ezen lehetőségek és információk birtokában Ön is parkolóhely vagy tárolóhely tulajdonossá válna valamelyik Bokréta utcai házunkban.

www.bokreta.hu

Lakásvásár:

2006. szeptember 22-24 között újra megrendezésre kerül a nagysikerű Budapesti Lakásvásár a Syma csarnokban. Az Immo-Rohr Kft. is jelen lesz a már megszokott, jellegzetes kis Bokréta Házával a B /7 -es standon. Várunk minden kedves érdeklődőt a kiállítás ideje alatt is. Keresse vásári kedvezményeinket!

www.bokreta.hu

Könyvet nyertek:

A www.bokreta.hu honlapon szereplő kérdőívet kitöltők közül újra kisorsolásra kerültek a nyertesek. Lakásvásárlók Kézikönyve című kiadványt nyert: Háder József, Surányi Andrea, Rádi András. Az Immo-Rohr Kft. kiadásában megjelent könyv megvásárolható a nagyobb könyvesboltokban és a Bokréta Lakáscentrumban, a IX. kerület Bokréta utca 11-13. szám alatt is.

Halad tovább a rehabilitáció

Újabb lakóépületet rehabilitáltak a IX . kerületben. A Bokréta utca 12. szám alatti, eredetileg 17 lakásos ház a felújítás után tetőteres beépítésű lett, 18 darab összkomfortos lakással. Az I. emeleten a zárópárkányig az utcai homlokzatot az eredetinek megfelelően állították helyre, a ráépítés kialakítása pedig ezzel összhangban történt. A munkálatok 2005 júliusában kezdődtek, a felújítás költsége 223 millió forint volt.

Úttörő kerület a városmegújításban

Középső-Ferencváros mintegy 70 hektáros területét érintő épület- és közterület-rehabilitáció keretében eddig ezer lakást újítottak fel, 5000 lakást építettek és körülbelül ezer lakást bontottak el. A teljes rehabilitáció 2015-re fejeződhet be. Még 130 házat és 2300 lakást érint a középső-ferencvárosi tömb és közterület-rehabilitáció, amelynek során a mintegy 70 hektáros terület nagyobb része már megújult.