Bokreta Hírlevél
július
 

Conwert Immobilien Invest AG

A conwert Immobilien Invest AG - Ausztria legnagyobb bérházakkal foglalkozó Ingatlan Részvénytársasága - beszáll a budapesti Bokréta Csoportba.
A bécsi tőzsdén jegyzett conwert Immobilien Invest AG teljes egészében megvásárolta a magyar Immo-Rohr Kft. /Budapest/ ingatlanokkal foglalkozó vállalatot. Ezzel a conwert beszáll a magyar lakóingatlan-piacba. Eddig a conwert az osztrák, cseh és német lakóingatlan-piacon tevékenykedett. "Új magyar leányvállalatunk megszerzésével Budapesten is felépítettük központi üzleti tevékenységünk további terjeszkedésének hídfőjét", nyilatkozta Günter Kerbler a conwert igazgatósági tagja.

www.bokreta.hu
 

Diószeghy utca 15.

A VIII. kerületi Diószeghy utca 15. szám alatti Bokréta Házban mindegyik jelenleg szabad lakáshoz ajándéktároló jár, amennyiben Ön most lefoglalja lakását. Lakások megvásárolhatók 35-68 nm-ig. A lakásokhoz kötelező egy parkolóhely megvásárlása, amelyet 985 000 - 2 200 000 Ft-ért értékesítünk. Eladó továbbá még néhány üzlethelyiség is a földszinti utcafronton, 22-52 nm-ig, 296 000 Ft-os négyzetméteráron. A szabad lakások fotóit megtekintheti honlapunkon is.

www.bokreta.hu
 

Mester utca 48-52.

Augusztus 31-ig meghosszabbítottuk akciónkat: amennyiben Ön augusztus végéig foglalja le álmai lakását a Mester utcai Bokréta Házban, ajándéktárolót adunk a lakáshoz. Lakások leköthetőek 31-153 nm-ig. Lakáskínálatunkat tekintse meg honlapunkon.
Átadás: 2007.07.01.

www.bokreta.hu
 

A legújabb Bokréta Ház

A tervezettnél gyorsabb ütemben halad a Mester utcai ház építése.
A nyár végére eléri a szerkezet kész állapotot az épület.

 

Mecenatúra

Július hónapban az Immo-Rohr kft. újabb elismerő oklevelet kapott, a kultúra támogatásáért.

 

Ferenc tér

Megújult külsővel várja a látogatókat a IX. kerületi Ferenc tér. A több száz díszcserjével beültetett, új térburkolattal ellátott téren szökőkutak, zenepavilon és fedett teraszok várják a ferencvárosiakat. A Ferenc tér és a környező utcák felújításával első részének végéhez ért az a városfejlesztési akció, amelynek célja a középső Ferencváros szebbé tétele. A 14 éve tartó munkálatok során befejeződött a Ferenc körút, Üllői út, Haller utca és a Mester utca által közrefogott terület első részének megújítása.