Bokreta Hírlevél
június
 

Diószeghy utca

Június 19-én, határidő előtt átadtuk a Diószeghy utcai Bokréta Házat leendő tulajdonosainak. A Diószeghy és a Dugonics utca sarkán épült legújabb Bokréta Ház már a 11. átadott házunk lesz. A 97 lakásos társasházban még leköthetőek lakások 46 - 77 nm-ig, akár azonnali beköltözéssel. Vannak még eladásra kínált üzlethelyiségek 22-52 nm-ig és gépkocsi beálló helyek is.

 

Mester utca

Amennyiben Ön június 31-ig lefoglalja lakását a legújabb, a Mester utcai Bokréta Házban, ajándék tároló jár a lakáshoz. Június elseje után kötelező a parkolóhely vásárlás a Mester utcai lakásokhoz is, úgy mint a Diószeghy és Viola utcai lakásokhoz. A Mester utca 48-52 szám alatti házat 2007. júliusában adjuk át a tulajdonosoknak. Lakások leköthetőek 32-153 nm-ig. A lakások 35%-a már elkelt!

 

Csák Attila

A Sikeres Ferencvárosért Egyesület, - melynek olyan nívós személyek a tagjai, mint Szabó István (filmrendező), Benkó Sándor (zenész), Jordán Tamás (Nemzeti Színház vezérigazgatója), Kökény Mihály (Országgyűlési képviselő), Kiss Imre (Művészetek Palotájának vezérigazgatója) - 2006. májusában elnökének választotta Csák Attilát, az Immo-Rohr Kft. cégvezetőjét. Az egyesület célja, hogy összegyűjtse a Ferecvárosért felelősséget érző és tenni akaró emberek lendületét, kreativitását, tudását, elősegítve Ferencváros dinamikus fejlődését.

 

Programok

12. FERENCVÁROSI ÜNNEPI JÁTÉKOK 2006. június 16. - július 10.
Az idei évben újra megrendezésre kerül a Ferencvárosi Nyári Játékok programsorozat.

Assisi Szent Ferenc templomban:
Június 16. (péntek) este 7 óra és Június 18. (vasárnap) este 7 óra

Mendelssohn: ÉLIÁS a BM Duna Szimfonikus Zenekar és a Budapesti Kórus előadásában Vezényel: Kaposi Gergely Énekel: Boross Csilla szoprán Mukk József tenor Jekl László bariton Balatoni Éva alt A koncertre a belépés ingyenes.