/// Bokréta - Hírlevél ///
 
// május
 
     
   

Mester utcai Bokréta Ház

Felhívjuk figyelmét, hogy június 1-től felemeljük a Mester utcai projektünk lakásainak négyzetméter árát. Látogasson el honlapunkra, tekintse meg aktuális kínálatunkat, és foglalja le álmai lakását minél előbb, hogy még a bevezető árakon tudja megvásárolni. Lakások leköthetőek 31- 153 négyzetméteresig. Átadás: 2007. júliusában.

www.bokreta.hu

 


   

Lakásvásárlók Kézikönyve

Sajnos a múlt hónapban - az interneten lévő kérdőívet kitöltők közül kisorsolt nyertesek - ketten nem vették át nyeremény könyvüket, ezért új nyerteseket sorsoltunk. Lakásvásárlók kézikönyve című könyvet nyertek: Horváth Anita, Juhászné Menkó Márta. Nyereményüket átvehetik a Bokréta Lakáscentrumban, Budapest 1094. Bokréta u. 11-13-ban. Megvásárolható: a nagyobb könyvesboltokban vagy a Bokréta Lakáscentrumban 2480 Ft-ért.

 

   

Viola utca

Májusban átadtuk a Pesti Házakkal közös projektünk, a Viola utcai Bokréta Ház első ütemének A épületét. A második ütemet, a B, C épületeket szeptember 20-áig fogjuk a leendő lakóknak birtokba adni. Néhány lakás még szabad, leköthető az épületekben, 42-118 négyzetméteresig. Keresse kínálatunkat a www.bokreta.hu-n.
   

Diószeghy utca

Június 20-án adjuk át a VIII. kerületi, Diószeghy utcai Bokréta Házat. Így ez már a 11. határidőre átadott házunk lesz. Lakások még leköthetőek 35-100 négyzetméteresig. Négyzetméter ár: 273 000 Ft/nm-től.

 

 


   

Új projekt

Új Bokréta Ház tervezése, építése indul a Viola utcában a 13-15 szám alatt. Az értékesítés tervezett kezdete: 2006. szeptemberében. Tervezett átadás: + 18 hónap.