/// Bokréta - Hírlevél ///
 
// március
 
     
   

Mester utca

Elkészült a Mester utcai lakások adás-vételi szerződéstervezete, így azok, akik eddig „csak” foglalták a lakásokat mostantól valódi vevőkké válhatnak. Elkezdődött az építkezés is, most az alapozásnál tartanak. Az aktuális lakás kínálatunkat megtalálja honlapunkon, a www.bokreta.hu-n.

Átadás: 2007. július

www.bokreta.hu


   

Lakásvásár

Március első hétvégéjén tartották az idei első, tavaszi Lakásvásárt. A látogatók száma felülmúlta a várakozásokat, többen voltak, mint bármelyik előző ilyen vásáron.

A kiállítók közül is sokkal többen vettek részt, mint az előző években. A Bokréta Házak standja is nagy sikert aratott, sorban álltak az érdeklődők és több foglalás is született.

Itt már bemutatkozott a Klauzál utcai, a legújabb Bokréta Ház is. További információért keresse értékesítőinket!

Tel.: 06-20-9-545-313, 06-20-9-126-897

www.bokreta.hu


   

Lakásvásárlók kézikönyve

Az internetes játékosok közül kisorsoltuk a könyvnyerteseket. A Lakásvásárlók kézikönyvét a következő szerencsés játékosok nyerték: Mudra Gabriella, Batai István, Szokoli Krisztina, Nagy Katalin, Hegyesi Viktória

Nekik postán juttatjuk el a könyveket, de irodánkban, a Bokréta utca 11-13-ban meg is vásárolható 2480 Ft-ért.

www.bokreta.hu


   

Orchidea kiállítás a Városligetben

A március 15-én kezdődő ünnepségen a mintegy 40, az ország minden részéről érkező magyar kiállító mellett Equadorból és Németországból várnak vendégeket, természetesen növényekkel együtt.

Az ötnapos rendezvény igazi fesztiválnak ígérkezik: a hagyományos növénykiállításon és vásáron kívül, ahol több száz növény lesz látható, díjazzák a legszebb orchideákat és broméliálat, lesznek szakmai előadások és szaktanácsadás. Az orchideák tartása ma már nem lehetetlen feladat, egy kis odafigyeléssel számos fajt és hibridet tarthatunk otthonunkban különösebb segédeszközök nélkül.

Időpont: március 15-19.
Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Városliget, Vajdahunyadvár