/// Bokréta - Hírlevél ///
 
// február
 
     
   

Mester utcai hírek

Véglegesen eldőlt, hogy ki lesz a ház kivitelezője, a nagy múlttal rendelkező Duna Épszer Rt. Februárban továbbá látványos földmunkákkal megkezdődik az építkezés is. Lakások megvásárolhatóak már 30-198 nm-ig! Az első 30 lakáshoz nem kötelező a parkoló vásárlás, az árak pedig bevezető árak! Átadás: 2007 júniusában.
   

Lakásvásár

3 hét múlva ismét megrendezik a nagy érdeklődésre számot tartó Lakásvásárt a Syma rendezvénycsarnokban, március 3. és 5. között. Látogassa meg Ön is az Immo-Rohr színes, fiatalos, vidám Bokréta Házát a C7-es standon! Keresse új projektjeinket vagy a már elkészült Bokréta lakásokat, amelyekbe akár azonnal beköltözhet!

   

Ők voltak a legjobbak

A Thália színházban hatodik alkalommal adták át az "Év ingatlanosa" díjat, amelyet az Ingatlan és Befektetés szaklap alapított. Az elismerést három kategóriában osztják ki, a gazdasági és ingatlanos szakújságírók szavazatai alapján.

A kategóriában a harmadik legtöbb szavazatot Csák Attila, az osztrák-magyar érdekeltségű Immo-Rohr Kft. ügyvezetője kapta. A cég - a köztudatban Bokréta Házak néven ismert - fejlesztéseinek egyik sajátja a Bokréta garanciacsomag, amelynek újszerűsége nagyban hozzájárult az elismeréshez.

   

Akiket támogattunk

Még 2005 karácsonyán támogattuk a terézvárosi óvodásokat és nagycsaládosokat, hogy boldogabban teljenek az ünnepeik. Most kaptuk a fotót, amellyel a sok megajándékozott gyerek közül néhány most picit a mi napunkat teszi boldogabbá vidám fotójával.

   

Színháztörténeti kiállítás a földalattiban

Az XIX-XX. század fordulójának gazdag színházi kultúrájával ismerkedhetnek meg az utasok és az érdeklődők, ha a millenniumi földalatti vasút állomásain járnak. Plakátok címlapok, díszlet- és jelmeztervek, fotók mutatják be a „békebeli” színjátszás világát. A fővárosi színházak történetét feldolgozó tárlat képanyaga a Budapesti Történeti Múzeumból érkezett.
   

Öt évszázad spanyol remekművei

Nagyszabású kiállításokkal ünnepli a Szépművészeti Múzeum megnyitásának 100. évfordulóját. Január 27-én nyílt meg az öt évszázad spanyol festészetének remekműveit bemutató, a 2006-os év minden bizonnyal egyik múzeumi szenzációja. A kiállítás nem csak azért egyedül álló, mert a legnagyobb mesterek alkotásainak segítségével ad átfogó képet a spanyol festészetről, hanem olyan különleges párosításokat is megcsodálhat a közönség , amelyek eddig a világon sehol nem szerepeltek így együtt.