/// Bokréta - Hírlevél ///
 
// december
 
     

Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánunk
minden leendő és régi Bokréta lakónak!

Árcsökkenés

Sikeres évet zár 2005-ben az Immo-Rohr Kft. Átadtunk 5 házat, a Tűzoltó, a Szív, és a Hajós utcákban, és 3 új projektet indítottunk el az év folyamán, a Diószeghy, a Viola, és a Mester utcában. Munkánkkal és a Bokréta Házakkal hozzájárultunk a VI., VIII., és a XI. kerület megszépüléséhez, újjáépüléséhez. Segítségünkkel 184 család lelt otthonra az elmúlt év folyamán.

   
   
   

www.bokreta.hu


   

Mester utca 48-52.

Annak ellenére, hogy a Mester utcai Bokréta Ház átadására csak 2007 májusában kerül majd sor, sokan már most lefoglalták lakásukat a 12. Bokréta Házban. Az első 30 lakáshoz nem kötelező a pakolóvásárlás az árak, pedig bevezető árak, így rendkívül kedvezőek.

www.bokreta.hu


Áfa csökkenés

2006. január elsejétől 25%-ról 20 %-ra csökken az Áfa. A Bokréta Házaknál ön már most lefoglalhatja lakását jövő évi szerződéskötéssel, így önnek már a csökkentett áron értékesítjük lakását. Érdeklődjön értékesítőinknél a 06 20 9 545 313 és a 06 20 9 126 897 telefonszámokon!

www.bokreta.hu


   

Ajándéktárgyak

December elejétől lehetőség van Bokréta logós pólót, kulcstartót és tollat vásárolni irodánkban a IX. kerület Bokréta utca 11-13-ban. Tekintse meg ajándéktárgy kínálatunkat, látogasson el irodánkba hétköznaponként 8-20 óráig!

 

Építkezéseink

Novemberben a Viola utcai építkezés mindhárom épületrésze elérte a szerkezet kész állapotot. A Diószeghy utcai Bokréta Házban, pedig folyik a gépészeti-, és elektromos szerelés és a vakolás. Az építkezésekről készült aktuális fotókért látogasson el honlapunkra!

   
   

www.bokreta.hu


Decemberi programajánló

- Adventi Kastélynapokat rendeznek 2005. december 17.-én és 18.-án a Gödöllői Királyi Kastélyban. Színes programokkal, gazdag látnivalóval és egy ingyenesen használható korcsolyával várnak mindenkit.

   

- Budapest Szilveszter
A Főváros legnagyobb szilveszteri eseménye. Három helyszínen az évek óta kialakult szokásoknak megfelelően más és más stílusú színvonalas zenét szolgáltatnak a látogatóknak. Szeretettel várnak minden érdeklődőt az Oktogonon, az Andrássy úton, a Nyugati téren és a Vörösmarty téren december 30.–án, és utószilveszterre 2006. január elsején.