/// Bokréta - Hírlevél ///
 
// november
 
     
   

Árcsökkenés

Ha Ön most lefoglalja 100 000 Ft-tal lakását a Bokréta Házaknál, - jövő évi szerződéskötéssel - Önnek már most a 20%-os csökkentett Áfával számoljuk lakása vételárát. Így 4%-ot megtakaríthat! Érdeklődjön értékesítőinknél a 457-0758-as telefonszámon!   

Mester utca 48-52.

Megkezdtük az értékesítést!
Már most lefoglalhatja álmai lakását a IX. kerületi Mester - Viola utca sarkán épülő legújabb Bokréta házunkban, amelyet 2007. májusában fogunk átadni. Lakások már 28 négyzetmétertől egészen 153 négyzetméterig leköthetőek. A négyzetméterárak rendkívül kedvezőek, már idén lehetőség van a jövő évi, 20%-os Áfával terhelt árakkal szerződést kötni, emellett az első 30 lakást kötelező parkoló vásárlás nélkül értékesítjük A további részleteket, és az alaprajzokat megtalálja a Bokréta Házak honlapján.

www.bokreta.hu


   

VI. ker. Hajós u. 37.

2005. november 15-én határidőre átadtuk a tizedik elkészült Bokréta Házat a Hajós utcában. A Hajós utca a VI. kerület szívében egy csendes mellékutcában épült, az Opera mögött, közel Bajcsy-Zsilinszky kőrúthoz. A 19 lakásos exkluzív házban még lehetőség van lakások és üzletek vásárlására.

www.bokreta.hu


   

Budapesti Karácsony

November 26. és December 24 között idén is vásárt rendeznek a Vörösmarty téren. A Budapesti Karácsony 1999-ben került először megrendezésre, és mára a holtszezon egyik legnevesebb programsorozatává nőtte ki magát. A Vörösmarty téren erre az időre felállított pavilonok, és a közel 100 produkciót felvonultató színpad díszes pompával várják az idelátogatókat.


   

Kezdődik a jégszezon

Megnyílt a Városligeti Műjégpálya, és az egyik budapesti bevásárlóközpont tetőteraszán is nyitottak idén egy 2200 négyzetméteres Jégteraszt. A Jégterasz egyaránt várja a sportolni és bulizni vágyókat is. Hétvégenként ugyanis késő este jég diszkót szerveznek. Szerveznek itt partit Mikulásra, karácsonyra, sőt majd farsangra is. A pálya március végéig mindennap reggel 8 és éjfél között várja a jégen csúszkálás szerelmeseit.